Опубліковано: 8 Вересня, 2022. Переглядів: 981


В Україну суне потужна негода

В Україні у п’ятницю дощі, від помірних до сильних, найбільш імовірні у західних областях, ввечері опади дійдуть до Вінниччини.

Найближчої ночі та вранці локальні дощі пройдуть на Херсонщині та Миколаївщині.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. На решті території країни завтра буде без істотних опадів.

“Ускладнення погоди очікується впродовж суботи-неділі в західних, північних, центральних областях України: йтимуть дощі, буде холодно та вітряно. На півдні дощі більш імовірні у неділю, а на сході поки що – без опадів. Напередодні зміни повітряних мас у людей, схильних до серцево-судинних недуг, гіпер- та гіпотоніків можливе погіршення самопочуття, холодна дощова вітряна погода із важкими хмарами спробує загнати нас у такий самий похмурий настрій та апатію”, – написала Діденко.

Температура повітря завтра становитиме +17…22°С, у західних областях буде у межах +13…18°С. А попереду ще одне бабине літо, сонечко і коштовне осіннє тепло.

9 вересня у Києві передбачається суха погода з досить комфортною температурою повітря +18…19°С. У суботу-неділю в столиці очікується холодна вітряна погода із сильним дощем.

“Киянам дуже рекомендую сьогодні завершити покрівлю даху, як мінімум, заховати у складські, чи які вже є, приміщення та гаражі товари й речі, особливо волонтерські. Дістати і запхати у підковдру тепліші ковдри, серйозно передивитися гардероб, приготувати теплі домашні флісові штани та гуцульські шкарпетки”, – додала синоптикиня.

10-11 вересня у столиці пройдуть дощі, місцями сильний вітер із поривами 15-20 м/с. Можливе й зниження температури повітря до +10…13°С.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...