Опубліковано: 21 Серпня, 2022. Переглядів: 6571


На Закарпатті затримали групу військовозобов’язаних при спробі перейти кордон (ФОТО)

На Закарпатті затримали військовозобов’язаних чоловіків при спробі перейти державний кордон. Про це повідомляють на сторінці у Facebook Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

“Групу з п’яти чоловіків призовного віку військовослужбовці зупинили неподалік від кордону, на околиці села Нижня Апша Тячівського району.

Усі затримані є мешканцями цього населеного пункту. Незаконно перетнути українсько-румунський кордон вони збиралися річкою Тиса”, — йдеться у публікації.

Чоловіків доставили до прикордонного підрозділу. “Під час огляду їх особистих речей прикордонники, окрім паспортів та змінного сухого одягу, виявили гроші у різній валюті — 5 тисяч чеських крон, 2,5 тисячі доларів, 500 євро, тисячу румунських лей та 8 тисяч гривень”, — зазначили в повідомленні.

На чоловіків склали адмінпротоколи за спробу незаконного перетину кордону. Крім того, за ухилення від призову під час мобілізації прикордонники направили повідомлення до Тячівського відділення Нацполіції та Закарпатської обласної прокуратури. За це передбачена кримінальна відповідальність.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...