Опубліковано: 16 Серпня, 2022. Переглядів: 383


Відновлення переговорів України з РФ: Подоляк назвав умову

Влада Російської Федерації часто стверджує, що нібито готова вести мирні переговори з Україною, але таким чином намагається відвернути увагу світу від своїх злочинів.

Зараз переговори з РФ не мають сенсу і стануть актуальними лише тоді, коли вона “добре отримає по зубах” від української армії. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у телемарафоні “Єдині новини”, передає Gazeta.ua.

Він наголосив, що Росія розуміє лише мову сили. Зараз Москва намагається рекламувати перед Заходом своє “бажання” до переговорів, бо досі має великий ресурс військової техніки та боєприпасів і сподівається на власні умови так званого миру.

“Вони не розуміють, що вже програють, що будуть іти тільки на дно. Економіка падає, фінанси падають, вони вигнанці, у військовому сенсі вони не демонструють нічого потужного, крім кількості. Вони падатимуть. Але сьогодні вони ще перебувають на піку своїх ресурсних можливостей, тому й хочуть сісти за стіл переговорів, щоб ультимативно з нами розмовляти, в шантажному стилі”, – сказав Подоляк.

Він підкреслив, що Захід повинен зрозуміти, що йти на поступки Росії не можна. Якщо розпочати переговори зараз, президент Росії Володимир Путін вимагатиме ОРДЛО, Херсон та інші тимчасово окуповані території.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...