Опубліковано: 16 Серпня, 2022. Переглядів: 376


У Криму лунають потужні вибухи (+ВІДЕО)

Російська військова частина горить сьогодні, 16 серпня, вранці у селищі Qalay (Азовське) Джанкойського району у тимчасово окупованому Криму, повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у ФБ.

«Повідомляють з тимчасово окупованого Криму:

влучне попадання по військовій частині орків у селищі Qalay (нині Азовське) Джанкойського району. Вибухи лунають протягом часу…

08.20. Ось і місцеві окупаційні пропагондони прокинулися. Пише такий собі Крючков (мовою оригіналу): «Детали и обстоятельства инцидента в селе Майское Джанкойского района выясняются. На месте работают все республиканские службы. Прошу всех не плодить версии, подождать официальную информацию, которая появится в ближайшее время».

08.04 – Гауляйтер окупованого Криму Аксёнов терміново вирушив до села Майське Джанкойського району. Село Майське знаходиться на відстані 1 кілометр від селища Qalay/Азовське.

07.41 – Влучили у сховище боєприпасів, звуки від вибухів далеко прокочуються степом…», повідомляє у своєму дописі Чубаров.

«Тисячі громадян рф вже висуваються в бік мосту через Керченську протоку. »Вас же попереджали одразу після Новофедорівки – не затримуйтесь, їдьте з нашого Криму завчасно… Ні, треба було Вам чекати на Джанкой…”, зазначає Чубаров.

Журналіст Андрій Цаплієнко підписав відео: “А як вам така кримська “дискотека” біля ключового залізничного вузла, через який рашисти тягнуть підкріплення в Україну?”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...