Опубліковано: 7 Серпня, 2022. Переглядів: 432


Аномальна спека, грози та “осіннє” похолодання: чим серпень встигне здивувати українців

Україні добігає кінця перший тиждень останнього літнього місяця, який ще принесе спекотну погоду. Проте осінь не чекатиме початку вересня, а прийде до нашої країни вже наприкінці серпня.

Як йдеться у прогнозі Гісметео, у найближчі два тижні на Сході та Півдні України зберігатиметься спека, яку зрідка збиватиме опадами.

Що стосується Заходу та Центру, то там погода не буде такою однозначною, передає Телеграф.

Так у західних областях протягом нового тижня очікуються серйозні температурні гойдалки, які принесуть із собою і похолодання нижче +20 та спеку вище +30. Суттєві стрибки стовпчика термометра спостерігатимуться і наступного тижня, після якого туди прийде відчутне похолодання.

У центральних областях погода нового тижня спекою похвалитися не зможе, але принаймні обійдеться без серйозних температурних перепадів. Стовпчики термометра почнуть повзти вгору вже у вихідні, а спека триматиметься ще близько тижня.

У східних областях спекотна погода зберігатиметься протягом наступних двох тижнів, а подекуди стовпчик термометра підійматиметься аж до +40 градусів.

У південні області похолодання прийде трохи пізніше і буде не таким серйозним, проте повністю уникнути його не вдасться.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...