Опубліковано: 26 Липня, 2022. Переглядів: 431


Ворог завдає цинічних ударів з неба: Генштаб назвав напрямки

Російські загарбники продовжують обстрілювати мирні міста й села України. Ворог накриває вогнем не лише з артилерії й танків, а й з авіації.

Так, на Краматорському напрямку зафіксували артилерійські обстріли поблизу Райгородка, Закітного, Серебрянки, Верхньокам’янського, Виїмки, Переїзного та Білогорівки. Ворог завдав авіаудару біля Григорівки.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 26 липня.

“Безуспішно намагався розвідати позиції Сил оборони в районі Верхньокам’янського. Спробу окупантів покращити тактичне положення в районі Івано-Дар’ївки українські воїни успішно відбили та змусили ворога тікати”, – зазначила пресслужба.

На Слов’янському напрямку окупанти вдарили зі ствольної, реактивної артилерії та танків райони Норцівки, Долини, Грушувахи, Краснопілля, Мазанівки та інших населених пунктів. Ворог намагався просунутися неподалік Богородичного. Успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку противник обстріляв військову та цивільну інфраструктуру в районах Берестового, Соледара, Покровського, Веселої Долини, Вершини, Кодеми, Майорська і Торецька.

“Цинічно завдав авіаційних ударів безпосередньо по населених пунктах Покровське та Новолуганське. Ворожі спроби штурмів в районах Берестового, Соледара та Семигір’я наші захисники успішно відбили. Тривають бої зі штурмовою групою в районі Покровського”, – додали в Генштабі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...