Опубліковано: 15 Липня, 2022. Переглядів: 462


Українців масово перевели на нового постачальника газу: “Нафтогаз” пояснив, як тепер платити

З 1 травня цього року для мільйонів українців змінили постачальника газу.

ГК «Нафтогаз України», яка обслуговує велику частину населення країни, пояснила, як сплачувати за газ після зміни постачальників. Про це повідомляється в пресслужбі компанії у Facebook, інформує УНН.

«Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» нагадує про важливість оплати комунальних послуг. Кожен має брати на себе відповідальність та дбати про економіку й інфраструктуру країни. Закликаємо вас використовувати онлайн-сервіси для розрахунку з Нафтогазом. Уникайте скупчення людей і черг задля вашої безпеки», – ідеться в повідомленні.

Так, заплатити за газ можна:

• в особистому кабінеті на my.gas.ua;
• у чатботі GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply Facebook Messenger;
• через сайти та мобільні додатки банків;
• за допомогою платіжних систем (Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay, Apple Pay, Google Pay).

«Ми щиро дякуємо всім, хто платить за спожитий обсяг! Саме сумлінність українців дає можливість працювати нам і підтримувати нашу державу в цей непростий час», – резюмували у компанії.

Нагадаємо, з 1 травня цього року для мільйонів українців змінили постачальника газу. Замість приватних регіональних газзбутів паливо почала постачати державнна компанія «Нафтогаз України».

Кабінет міністрів України затвердив постанову, згідно з якою “Нафтогаз” на час воєнного стану та 6 місяців після його завершення буде постачати блакитне паливо операторам газорозподільних систем за фіксованою ціною.

НАК “Нафтогаз України” дозволили відкрити кредитну лінію на 300 млн євро у Європейського банку реконструкції та розвитку на закупівлю газу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...