Опубліковано: 13 Липня, 2022. Переглядів: 17530


Назвали два міста, де найближчим часом розгорнуться вирішальні бойові дії

Науковий співробітник Міжнародного інституту стратегічних досліджень (IISS) Самір Пурі вважає, що Слов’янськ та Краматорськ найближчим часом стануть ключовими містами, де розгорнуться головні події війни. Про це з посиланням на CNN, пише ТСН.

За словами експерта, ці міста можуть повторити сценарії Маріуполя чи Сєвєродонецька.

Він додав, українські підрозділи можуть перейти в контрнаступ у південних регіонах та спробувати деокупувати місто Херсон, що є головним на південному фронті.

«Ці міста (Слов’янськ та Краматорськ – ред.) підготовлені до того, щоб стати гарячими точками протягом кількох місяців. Тепер вони оточені зі сходу та півдня територією, яка контролюється російськими військовими. Їхня окупація стане великим проривом для Кремля», – сказав Пурі.

Експерт зауважив, що війна переросла в протистояння двох виснажених армій, але та сторона, яка завдати вирішального удару, переламає хід усієї війни.

На думку західних аналітиків, наступна фаза повномасштабної війни – третя – може виявитися не останньою, але вона може визначити майбутнє центрального регіону України, що значною мірою визначить результати війни.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...