Опубліковано: 9 Липня, 2022. Переглядів: 612


Незабаром українські школи чекає важливе нововведення: що зміниться

В Україні створюватимуть паспорти безпеки для кожного закладу освіти. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, коментуючи в ефірі телемарафону підготовку до нового навчального року, пише Освіта.ua.

За його словами, зараз докладається максимум зусиль, щоб освітній процес розпочався максимально комфортно для всіх його учасників.

«Ми маємо забезпечити паспорт безпеки кожного закладу. Маємо забезпечити покажчики руху до бомбосховища, плани евакуації, розрахунковий час заходу до бомбосховища, кожен з батьків має бути проінформований, у яких безпекових умовах має навчатись його дитина», – наголосив Шкарлет.

Також він нагадав, що у разі, коли у сховищі не вистачатиме місця на всіх учасників освітнього процесу одночасно, школи мають застосовувати рекомендації щодо розділення навчання на декілька змін.

Окрім того, школам рекомендують застосовувати змішане навчання.

«Є рекомендації стосовно змішаного навчання, де деякі дисципліни будуть вивчатись онлайн, а деякі дисципліни – офлайн, у тому числі застосовуючи змінність освітнього процесу», – зазначив міністр.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...