Опубліковано: 30 Червня, 2022. Переглядів: 3904


На Закарпатті на кордоні зі Словаччиною затримали двох «ухилянтів» (+ФОТО)

Сьогодні вночі військовослужбовці Чопського загону припинили спробу незаконного переправлення через державний кордон України двох чоловіків призовного віку.

Про це 30 червня повідомили на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Зазначається, що у пункті пропуску «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною під час огляду мікроавтобуса марки «Mercedes» української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці знайшли двох чоловіків, які намагалися сховатися від контролю у задній частині салону у своєрідній схованці.

«Останній ряд сидінь, де виявили правопорушників, був затягнутий шторкою, аби здавалося, що за нею багажне відділення», – повідомили у прикордонників.

Затриманими виявилися 28-річний та 30-річний закарпатці. Водій, теж житель Закарпаття, визнав, що мав на меті переправити їх через кордон потай від правоохоронців.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. По завершенні відповідних процесуальних заходів правопорушники та водій, який їх перевозив, вибули з пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи РУП ГУНП в Закарпатській обл.

Після встановлення всіх обставин справи осіб, які намагалися поза контролем виїхати за межі України, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Також у діях чоловіків вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.336 ККУ «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...