Опубліковано: 29 Червня, 2022. Переглядів: 866


В Росії погрожують продовженням “спецоперації” в Україні – назвали цілі

Перший заступник постійного представника Росії при ООН Дмитро Полянський заявив, що “спеціальна військова операція” в Україні продовжуватиметься далі.

За його словами, вона триватиме “до досягнення цілей РФ”.

Про це він сказав на засіданні Ради безпеки ООН, передають російські ЗМІ.

“Ми розпочали “спеціальну військову операцію” з тим, щоб припинити обстріли Донбасу Україною. Щоб з території цієї країни, перетвореної з подачі західних країн на анти-Росію, а також від її націоналістичного керівництва, перестала виходити загроза як Росії, так і жителям півдня та південно-сходу України”, – заявив Полянський.

За його словами, Захід “продовжує агонію злочинного київського режиму”, коли постачає озброєння в Україну. Дипломат переконаний, що Київ навмисно нібито зберігає зброю у центрах міст та “використовує мирне населення як живий щит”.

Він назвав поставки військовою допомогою з західних країн “законними військовими цілями, як і найманці з ваших (західних – Gazeta.ua) держав”.

“Чим раніше ви це усвідомлюєте, тим раніше українське керівництво сяде за стіл переговорів із реалістичною позицією, а не з гаслами та фантомними болями”, – сказав російський дипломат.

Крім того, директор другого департаменту країн СНД МЗС Росії Олексій Поліщук заявив, що Москва хоче якнайшвидше “звільнити Донбас”. Він заявив, що “спецоперація” нібито йде за планом, тому “досягне поставленої мети”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...