Опубліковано: 28 Червня, 2022. Переглядів: 664


“Росія хоче вийти на переговори” – чому в Кремлі заговорили про завершення війни

Це істерика Кремля, який намагається приховати, що у них все гірше йдуть справи.

У Кремлі заговорили про те, що Україна може закінчити війну, виконавши умови Росії. Такі заяви почали лунати, тому що росіяни відчувають виснаження, не мають успіхів на полі бою та хочуть вийти на переговори.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Тарас Загородній.

“Стратегія Кремля така: відчувають, що виснажуються, реальних успіхів не мають, тому намагаються вийти на переговори, зокрема зі США та Європою.

Путін хоче зафіксувати окуповану територію України й готуватися до наступного стрибка. У Кремлі бачать, що зайшла американська техніка, їхні склади боєприпасів знищують. Після звірячого теракту в Кременчуці американці готові надавати протиповітряну й протиракетну оборону. Росія на межі визнання її країною-терористом. Тому росіяни намагаються взяти “на понт”. Думають, якщо наше військово-політичне керівництво накаже припинити спротив, то українців виконають цей наказ”, – говорить Загородній.

Це істерика Кремля, який намагається приховати, що в них справи дедалі гірше, наголошує політолог.

“Тому намагаються говорити, що вони начебто готові припиняти війну. І досі вірять, що українці готові скласти зброю і змиритися з утратою територій. Путін не хоче визнавати, що він помилився, коли вважав, що в Україні російську армію зустрічатимуть з квітами”, – каже Загородній.

Такі заяви з РФ ні на що не впливають, бо росіян вже ніхто не боїться, додає політолог.

“Не тільки Захід, але й сателіти Москви. Наприклад, Казахстан, який нещодавно зробив демарш, коли заявив, що вони не визнають так звані ЛДНР. Публічно повозили обличчям по асфальту Путіна. Литва зупинила транзит до Калінінграда й не хоче його відновлювати. Тобто Росія не контролює частину своєї території. НАТО збирається визнавати РФ головною світовою загрозою. А це стратегія щонайменше на 10 років, яку не змінюватимуть. Всі дії Альянсу будуть спрямовані на протидію Кремлю. Це погана новина для Росії, і гарна для нас”, – говорить Загородній.

Читайте також: У Кремлі заявили про закінчення війни до кінця доби. Але є умова


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...