Опубліковано: 9 Червня, 2022. Переглядів: 651


Росія завдала удару по чотирьох областях: подробиці (+ФОТО)

У ніч на 9 червня російський ворог завдав ракетного удару по Новоград-Волинському на Житомирщині. Інформації про загиблих та постраждалих немає, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в Тelegram.

“Близько 1:00 російською ракетою була пошкоджена багатоповерхова будівля у Новоград-Волинському. На місці події працюють правоохоронці”, – написав Бунечко.

Повітряна тривога у місті пролунала о 00:44. Скасували її лише о 1:37. Бунечко закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Це другий ракетний удар по Новоград-Волинському від початку повномасштабного вторгнення Росії. До цього був “приліт” 7 квітня. Окупанти пошкодили один з об’єктів інфраструктури. Про загиблих або постраждалих тоді не повідомляли.

Ворожі “Іскандери”, “Смерчі” й “Урагани” накрили Донеччину: є жертви

За добу росіяни обстріляли 14 населених пунктів Донеччини.

Окупанти вбили мирних жителів і зруйнували їхні будинки, повідомляє пресслужба Нацполіції.

“Били авіацією, ракетами “Іскандер”, РСЗВ “Ураган” і “Смерч”, артилерією та танками. Руйнувань зазнали 37 цивільних об’єктів, зокрема 26 житлових будинків, дві школи, ферма, склади із зерном, залізнична станція та адмінбудівля”, – ідеться у повідомленні.

Під обстрілами опинилися Бахмут, Вугледар, Залізне, Авдіївка, Курахове, Слов’янськ, Кліщіївка, Андріївка, Новоселівка, Желанне, Опитне, Орлівка, Званівка та Курдюмівка.

Поліцейські задокументували воєнні злочини РФ. Відкрито кримінальні провадження за порушення законів і звичаїв війни.

Міномети та артилерія: Росія атакувала Сумщину зі своєї території

Увечері 8 червня російські загарбники знову атакували Сумщину.

Після 21:00 з території Росії здійснили мінометний обстріл Шалигінської громади, повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький в Telegram.

“14 вибухів. Ближче до 22:00 ворог відкрив артилерійський вогонь по цих же територіях”, – написав Живицький.

Постраждалих і руйнувань цивільної інфраструктури немає. Решта ночі в регіоні минула спокійно, зауважив він.

Росія вгатила по Дніпропетровщині: відоме місце “прильотів”

У ніч на 9 червня російський ворог знову обстріляв Криворізький район Дніпропетровщини.

П’ять разів ударив з артилерії по Зеленодольській громаді, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

“У Великій Костромці є руйнування будинків. Люди не постраждали”, – написав він.

Окупанти кілька разів обстріляли територію Великої Костромки. Є частково зруйновані будинки, уточнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Тelegram.

“В інших районах та громадах області ніч минула спокійно. Російських окупаційних військ на Дніпропетровщині немає”, – зауважив він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...