Опубліковано: 8 Червня, 2022. Переглядів: 310


Генштаб повідомив останні новини з передової

На Сіверському напрямку російські окупанти продовжують посилено охороняти українсько-російський кордон в Брянській та Курській областях.

Росіяни обстріляли з мінометів цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Ходине, Рижівка та Велика Писарівка Сумської області, повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні в Facebook.

“Окрім того, противник виконував провокативні прольоти армійської авіації вздовж державного кордону України”, — йдеться у повідомленні.

На Слобожанському напрямку ворог кинув основні зусилля на утримання зайнятих рубежів. Також противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Уди, Питомник, Ртищівка, Іванівка, Гусарівка та інших.

На Сіверськодонецькому напрямку окупанти гатили по цивільній інфраструктурі в районах населених пунктів Привілля, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Воронове, Тошківка, Гірське та інших.

“На Слов’янському напрямку українські війскові успішно протидіють спробам ворога покращити тактичне положення в напрямку міста Слов’янськ”, — повідомляє Генштаб.

Росіяни зосереджуються на підготовці до подальшого наступу.

Противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Вільного, Адамівки, Долини і Тетянівки. Завдав авіаудару по Слов’янську.

Українські воїни обороняються в районі населеного пункту Довгеньке.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...