Опубліковано: 7 Червня, 2022. Переглядів: 1028


Росія завдала удару по двох областях, є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

У ніч на 7 червня російські окупати вкотре обстріляли Криворізький район на Дніпропетровщині.Ворог ударив з “Ураганів” по Зеленодольській громаді. Є постраждалі, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

“У Великій Костромці поранений 46-річний чоловік. Він у лікарні. В селі пошкоджені будинки”, – написав він.

Внаслідок обстрілу чоловік отримав осколкове поранення ноги, уточнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Тelegram.

“Протягом ночі повторних обстрілів Криворізького району не зафіксовано, у всіх інших – нині спокійно. Ситуація на Дніпропетровщині контрольована. В кожному куточку області майорить синьо-жовтий стяг, і так буде завжди”, – додав Лукашук.

Оновлено: внаслідок ворожої атаки у Великій Костромці пошкоджені житлові будинки, газопровід, електромережу. Одна людина поранена, уточнив голова Зеленодольскої громади Дмитро Невеселий у Facebook.

Ворог вгатив по Миколаєву та області: перші подробиці

Вранці, 7 червня, російські війська обстріляли Миколаїв.

Про щонайменше сім вибухів із 6:45 до 6:50 повідомив у Telegram журналіст Андрій Цаплієнко.

Вночі ворог бив по Баштанській громаді. Про це повідомили у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Внаслідок обстрілу загинули двоє, одна людина поранена. Пошкоджені приміщення районної військової адміністрації та районної ради, міської ради, стадіон і спортивна школа.

“Детальна інформація про наслідки з’ясовується”, – написав Цаплієнко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...