Опубліковано: 3 Червня, 2022. Переглядів: 572


РФ не припиняє вдаряти ракетами з Чорного моря: по яких областях України цілилися

За минулу добу Росія випустила близько шести ракет по території України з Чорного моря.

А російські дальні бомбардувальники Ту-22М3 випустили не менше 10 ракет типу Х-22, по об’єктах на території Київської, Львівської та Миколаївської областей. Про це під час брифінгу 3 червня повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

“З акваторії Чорного моря малий ракетний корабель здійснив пуски щонайменше шести КРМБ “Калибр”, а російські дальні бомбардувальники Ту-22М3 випустили не менше 10 ракет типу Х-22, по об’єктах на території Київської, Львівської та Миколаївської областей”, – сказав він.

В Міноборони зазначають, що командування ЗС РФ намагається також активізувати диверсійну війну на нашій території. Для цього набирає найманців для формування диверсійно-розвіувальних груп з подальшим їх застосуванням. Перевага надається вихідцям з Донецької та Луганської областей, які говорять українською мовою.

“Загарбники продовжують застосовувати проти українського населення тактику терору. В окупованому Херсоні загарбники пограбували універсальний магазин “Епіцентр”. При цьому, пограбоване одразу вивозилося на територію окупованого півострову Крим”, – розповів Мотузяник.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...