Опубліковано: 2 Червня, 2022. Переглядів: 396


“Ми за ці 100 днів пережили жахи, яких Європа не знала вже давно” – Маляр

3 червня в Україні буде 100 днів від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

100 днів як світ дізнався, що Росія – не монстр, а звичайне середньовічне плем’я, написала заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook.

“У них (Росії – ред.) сучасні гіперзвукові ракети, але солдати мародерять навіть унітази.

У них балет і Пушкін, але культури не більше ніж на вбивства і зґвалтування. У них геополітика, але тілами російських солдат була встелена земля на Київщині та Чернігівщині”, — зазначила вона.

Маляр зауважила, що в Україні є Герої-військовослужбовці, є міста – герої, тепер через 100 днів “ми можемо сказати, що ми – країна-герой”.

“Від Львова до Харкова, а насправді від Вашингтона до Токіо, українці з усіх куточків світу допомагають боронити нашу Батьківщину. За 100 днів ми пройшли шлях до націотворення більший ніж за останні сотні років”, — написала заступниця міноборони.

Проте вона додала, що Україна не знає дату закінчення війни.

“А отже, ми не зможемо завтра закреслити як у дембельському календарі ще один день до дня демобілізації. Тому 99й, 100й, 101й – це просто воєнний календар. За ці сто днів стало вкотре зрозуміло, що основна мета Російської Федерації – руйнування української державності”, — зауважила Маляр.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...