Опубліковано: 30 Травня, 2022. Переглядів: 664


Ворог перегруповується і готується до наступу – Генштаб про ситуацію на фронті

Російські окупанти перегруповують війська, щоб поновити наступ на окремих напрямках на Донбасі.

На Слов’янському напрямку ворог хоче знову напасти у напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ. У напрямку села Курулька Барвінківського району Харківської області намагався штурмувати. Але без успіху, зазначив Генштаб Збройних сил України у Facebook.

“На Донецькому напрямку ворог, окрім артилерійських обстрілів, завдав авіаційних ударів у районах Новоселівки й Лисичанська, ракетних ударів у районах населених пунктів Соледар і Сіверськ. На Лиманському напрямку ворог перегруповується та готується до наступу. Намагався провести розвідку маршрутів висування через водні перешкоди”, – повідомили у вечірньому зведенні.

Загарбники продовжують штурмувати на Сіверськодонецькому напрямку – у районах населених пунктів Сіверськодонецьк, Тошківка й Устинівка.

“На Бахмутському напрямку тривають бойові дії в районах населених пунктів Комишуваха, Новолуганське й Берестове. На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках ворог успіху не має, намагається посилити угруповання та поповнити втрати завдяки застарілій і відновленій техніці”, – додали в Генштабі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...