Опубліковано: 24 Травня, 2022. Переглядів: 548


Генштаб повідомив останні новини з передової

На Слов’янському напрямку підрозділи ворога готуються до відновлення наступу.

Агресор для підтримки наступальних дій розгорнув у південній частині міста Ізюм на Харківщині додаткові підрозділи ствольної артилерії, повідомив 24 травня Генеральний штаб Збройних сил у Facebook.

“На Донецькому напрямку противник зосереджений на проведенні наступальної операції з метою оточення міст Лисичанськ та Сіверськодонецьк із подальшим виходом на адміністративний кордон Луганської області”, – йдеться у повідомленні.

На Лиманському напрямку не виключається форсування росіянами річки Сіверський Донець на ділянці Дронівка – Білогорівка. Для вогневого прикриття форсування загарбники розгорнули підрозділи реактивної та ствольної артилерії.

“На Сіверськодонецькому напрямку противник за підтримки артилерії веде штурмові дії в напрямках Тошківки та Устинівки. На Бахмутському напрямку ворог покращив тактичне положення в районі населеного пункту Василівка. На Авдіївському, Курахівському та Новопавлівському напрямках російські окупанти обстрілювали українські підрозділи з артилерії та авіації”, – звітує Генштаб.

На Запорізькому напрямку окупанти посилюють угруповання військ для поновлення наступальних дій у напрямку Василівка – Кам’янське. Здійснюють перегрупування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...