Опубліковано: 12 Травня, 2022. Переглядів: 991


“Відбудеться контрнаступ” – американський генерал спрогнозував хід війни

До кінця літа Збройні сили України зможуть відкинути російські ворожі війська на позиції, які ті займали до початку повномасштабного вторгнення. Про це сказав колишній командувач армії США у Європі генерал Бен Ходжес, повідомили CNN.

“Росіяни вже наблизилися до кульмінації. У них немає сотень тисяч нових солдатів або нових танків, які готові вступити в бій.

І мені здається, йдеться про тижні, оскільки багато було зроблено Сполученими Штатами та їхніми союзниками, щоб найближчими тижнями збільшити потенціал України.

Думаю, ми побачимо перехід України до контрнаступу, і, відверто кажучи, вони спробують до кінця літа повернути Росію на позиції, які вона займала до 23 лютого”, – сказав американський генерал.

Після відходу від Києва російські окупанти почали новий наступ “дуже швидко, не підготувавшись”.

“Хороша новина в тому, що російські військові почали дуже швидко, але не були готовими. І саме тому ми бачимо такі незначні їхні успіхи за останні два тижні, на фронті завдовжки 480 км. Там немає ділянки основного удару. Вони не в змозі зосередити свої наступальні можливості будь-де”, – сказав Ходжес.

Російські війська не вміють спільно використовувати наземні, морські й повітряні сили, а також спецназ і кібервійська.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...