Опубліковано: 30 Квітня, 2022. Переглядів: 749


У Росії нова пожежа – горить Сахалінська електростанція (ВІДЕО)

Сьогодні, 30 квітня, на Сахалінській ГРЕС-2 на російському Далекому Сході сталася масштабна пожежа в турбінному відділенні. Працівники вже гасили пожежу, але вона знову здійнялася, повідомляє російське видання “Інтерфакс”.

“Працівники електростанції (в суботу вдень) ліквідували займання в турбінному відділенні. Але пожежа знову спалахнула з новою силою. Горить турбінне відділення.

Ситуацію погіршує сильний вітер у цьому районі”, – сказав співрозмовник росЗМІ.

За його словами, ніхто не постраждав, навантаження з енергопостачання Сахаліну на себе взяли Південно-Сахалінська ТЕЦ-1 та Ногліцька газотурбінна станція. Весь персонал ГРЕС-2 евакуйовано.

За даними пресслужби обласної влади, вогонь перекинувся на покрівлю ГРЕС-2. До боротьби з вогнем залучили додаткові пожежні розрахунки.

Губернатор регіону Валерій Лімаренко повідомив, що до гасіння пожежі на Сахалінській ГРЕС-2 залучать гелікоптер ГУ МНС.

Прокуратура Сахалінської області проводить перевірку за фактом пожежі та взяла на контроль заходи стосовно її ліквідації, а також належного енергопостачання в регіоні.

На місце події виїхав прокурор Томаринського району. Перевірки, організовані уповноваженими органами, спрямовані на встановлення причин пожежі та обставин її виникнення, також перебувають на контролі прокуратури, зазначає пресслужба.

Причина займання встановлюється.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...