Опубліковано: 15 Квітня, 2022. Переглядів: 906


Журналісти знайшли військового РФ, чия дружина закликала ґвалтувати українок (+ФОТО)

Журналістам вдалося знайти російського окупанта з дружиною із “плівок” СБУ.

У розмові, якуперехопили 12 квітня, жінка, сміючись, заохочує чоловіка-загарбника “ґвалтувати українських баб”. Військовий РФ, у минулому строковик Росгвардії, також служив у полку, який брав участь в окупації Криму.

З 24 лютого, відколи Росія вторглася на територію України, і на момент дзвінка російський військовий перебував на Херсонщині. Журналісти “Схем” спільно з російською редакцією “Радіо Свобода” змогли дістати російські телефонні номери співрозмовників. Це дозволило їх ідентифікувати, йдеться у розслідуванні.

Власниками номерів виявилися 27-річний Роман Биковський та його дружина Ольга Биковська, у дівоцтві – Пінясова. Вони – родом з Орловської області Російської Федерації. У соцмережі “ВКонтакте” публікували чимало спільних фото.

“Сторінка Романа закрита, а от його дружина ще донедавна активно користувалась соцмережею. У неї є діти – у 2017 році вона стала мамою, про що повідомила публічно. І хоч Ольга переважно демонструвала “цивільне” життя чоловіка, у 2016 році вона все ж запостила його фотографію із радісним – “дочекалася”. Вочевидь, зі служби”, – зазначили журналісти.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...