Опубліковано: 2 Грудня, 2020. Переглядів: 422


Віктор Медведчук: Влада Угорщини проявила мужність, виступивши проти зовнішнього управління з боку США і Сороса

Цинічна спроба влади зазіхнути на незалежність Конституційного Суду, небажання виконувати його рішення, які не влаштували Президента України Зеленського, його оточення і їх західних господарів, в черговий раз показали, що зовнішнє управління Україною з боку США і діючих в їх інтересах нібито незалежних організацій, в першу чергу орієнтуються на міжнародного спекулянта Джорджа Сороса, продовжує посилюватися.

Це тиск викликано не тільки непрофесіоналізмом і ігноруванням державних інтересів з боку української влади. Це відпрацьована система, яка ігнорує національний суверенітет, спрямована на продавлювання інтересів США по всьому світу.

Але Угорщина, захищаючи суверенітет своїх національних інституцій, при вирішенні гострих соціально-політичних проблем зробила відкритий опір спробам зовнішнього управління, а її прем’єр-міністр Віктор Орбан опублікував статтю, що розкриває механізм встановлення зовнішнього управління країною за допомогою грантових структур, контрольованих по всьому світу Джорджем Соросом .

Україна є країною, яка в максимальному ступені демонструє свою готовність принижуватися перед США і Джорджем Соросом. Причому це стосується не тільки державних структур, але і націонал-радикальних організацій. Тому видається дивною миттєва і агресивна реакція по відношенню до угорської меншини в Україні, завдяки якій влада не тільки отримала можливість продемонструвати Соросу свою догідливу готовність виконати брудну роботу, але і змогла вирішити свої вузькокорпоративні політичні завдання: обшуки у лідерів угорської громади і в фонді ім. Едмунда Егана, вторгнення в житло голови Товариства угорської культури Закарпаття Василя Брензовича. Все це спрямовано на те, щоб примусити одного з переможців виборів на Закарпатті, КМКС «Партію угорців України», увійти до складу кишенькової для влади більшості в обласній раді і виконувати вказівки Зеленського і його оточення, а не волю обираючих їх громадян. ТУКЗ-КМКС заявило, що вважає це запланованою операцією, здійсненою на підставі сфабрикованих політичних звинувачень, метою якої є не тільки виключити діяльність угорських організацій, а й залякати угорців Закарпаття та їх керівників. Однак влада не думає, який при цьому удар наноситься по міжнаціональній злагоді та миру в цьому історично унікальному регіоні, а також по відносинам з добрим сусідом України – Угорщиною. Окремо варто відзначити активність націонал-радикалів, прямо погрожуючим закарпатським угорцям.

Упевнений, що ці політичні махінатори, розпалювачі ненависті і ворожнечі, не відображають думки Українського народу, який з повагою ставиться до Угорщини і представникам угорського народу, що проживають на території України.

Найвищої оцінки заслуговує досвід лідерів Угорщини, які виступили проти зовнішнього управління, проти того, щоб політичні махінатори, такі як Сорос, привласнювали право одноосібно вирішувати долі цілих народів, ігноруючи їхні традиції, інтереси і закони, щоб хтось вважав за можливе організовувати геополітичний буллінг цілих народів за їх вірність своїм традиціям і історичній пам’яті, на честь ефемерного «глобального відкритого суспільства», яке є черговою химерою, що приховує реальні політичні та бізнес-інтереси заокеанських маніпуляторів, стурбованих тільки посиленням свого впливу.

Сполучені Штати і використовувана ними «мережа Сороса», які здійснюють зовнішнє управління, намагаються контролювати все більше сфер життя нашої держави: не тільки економіку і політику, а й виховання наших дітей. Український народ цього ніколи не прийме. Ми повинні звільнити Україну від зовнішнього управління, відстояти нашу Незалежність і Суверенітет.

Віктор Медведчук,

Голова Політради партії

«Опозиційна платформа – За життя»


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...