Опубліковано: 29 Березня, 2022. Переглядів: 1529


Росія не відвела військ від Києва та Чернігова — МВС

Росія не відвела своєї армії від Києва та Чернігова, попри заяви Міноборони Росії про “зниження активності” на цих напрямках.

Про це сказав радник голови МВС Вадим Денисенко, пише Дзеркало тижня.

“Розвідка повідомляє, що деякі частини російських військ почали виходити. Але водночас на ближніх підступах до Києва продовжуються бої.

Ми зараз не бачимо, що росіяни починають відходити зі своїх позицій. Мединський заявив, що найближчим часом Генштаб РФ оприлюднить, як вони мають намір виходити. Але станом зараз ми бачимо, що навколо Києва жодного відведення російських військ поки немає”, — повідомив Денисенко.

Він заявив, що тепер основним театром дій стануть інші напрямки, і насамперед — Донбас.

“Я не вірю у щирі наміри росіян припинити війну. Станом на зараз у планах Путіна залишається бажання здобути бодай якусь перемогу, і він вважає, що найкоротший шлях до перемоги — це ситуація на Донбасі. Про жодні швидкі переговори зараз не йдеться. Поки що йдеться лише про одне — заявили, що збираються відходити з Києва — тут вони дійсно мають певні проблеми, вони в “мішку” і нічого зробити не можуть. Вони зараз концентруватимуться насамперед на Маріупольському напрямку, на Донбасі”, — зазначив Денисенко.

І додав, що він поки що не бачить серйозного прориву ні в сьогоднішніх переговорах, ні у припиненні боїв.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...