Опубліковано: 5 Березня, 2022. Переглядів: 489


Повідомили про ситуацію на пунктах перетину держкордону на Закарпатті

В Закарпатській ОВА повідомили про ситуацію на пунктах пропуску в межах області станом на першу половину дня 5 березня.

Черг на кілька кілометрів перед пунктами пропуску у межах Закарпаття більше нема, а їхня робота повертається у звичне русло. «Дзвінкове», «Косино», «Лужанка» – опівдні 5 березня тут нема жодного автомобіля на виїзд з України.

До 20 транспортних засобів на КПП «Вилок», «Солотвино», «Чоп (Тиса)», «Малий Березний». Найбільша черга станом на 12.00 на українсько-словацькому кордоні на пункті перетину «Ужгород».

Завдяки злагодженій співпраці митників, прикордонників, працівників профільних департаментів обласної військової адміністрації, Укрзалізниці і волонтерів десятки тисяч людей змогли виїхати з України максимально швидко і безпечно.

Тих, хто прибували і прибувають залізницею, орієнтуючись на оперативні дані від прикордонників, автобусами відвозять у ті пункти пропуску, де черга найменша.

Завдяки тому, що додали більше вагонів на залізничному маршруті «Чоп-Захонь», а також тому, що вже 6 днів поспіль курсує потяг із Чехії, тисячі українців, вимушених переселенців, змогли без черг виїхати у сусідні держави.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...