Опубліковано: 5 Лютого, 2022. Переглядів: 364


Гороскоп на 7 – 13 лютого

Овен. Ідеальний період для будь-яких переговорів та серйозних рішень. Для успіху важливо також мати бездоганний вигляд. Можливі недомовки з деякими друзями. Не нагнітайте: дайте людині час, усе налагодиться.

Телець. Будьте працьовитими та завзятими, щоб вас помітили. В особистому житті можливі розчарування, але зірки обнадіюють: все на краще! Не замикайтеся в собі й не залишайтеся зараз на самоті.

Близнюки. Найважливіші зустрічі призначайте на 7 лютого. Складнощі з грошима, ймовірні наприкінці тижня, можна виправити, якщо деякий час не витрачатимете зайвого. Будьте обережні: підвищений ризик травм.

Рак. Сімейні стосунки – це те, на чому вам варто сконцентруватися зараз. Взаємодія зі старшим поколінням може бути напруженою, виявіть гнучкість, щоб уникнути конфліктів. На роботі оцінять вашу працю, цілком можливо, що отримаєте премію.

Лев. Романтичний період чекає на вас зараз. Коханий(-а) здивує ініціативою та натиском: сміливо піддавайтеся! На роботі не зважайте на можливі підступи проти вас, спокійно виконуйте свої безпосередні обов’язки.

Діва. Жодних глобальних проєктів поки що починати не варто, так само як будувати плани на майбутнє. Це час, коли потрібно сповільнитися та якісно відпочити. Якщо мрієте завести хатню тваринку, зробіть це цього тижня.

Терези. Клопоти відступлять, заплутані питання вирішаться самі собою. Намагайтеся працювати в команді однодумців, і не пошкодуєте про це. Наодинці не вдасться досягти високих результатів.

Скорпіон. Складну роботу найближчим часом ліпше доручити комусь іншому. Намагайтеся більше зустрічатися із друзями. У сімейних стосунках поступіться роллю головного. У творчих людей настане період натхнення.

Стрілець. Не приймайте поспіхом жодних рішень і не дозволяйте навколишнім впливати на вас. Період сприятливий для завершення накопичених рутинних справ. Присвятіть їм будні, а вихідні проведіть у теплому сімейному колі.

Козеріг. Період сприятливий для самовдосконалення. Зараз можна й потрібно здобувати освіту, відкривати бізнес, розпочинати справи. Не бійтеся можливих фінансових проблем. На вас чекає доленосне знайомство.

Водолій. Не найпростіший час чекає на вас, зате наприкінці періоду отримаєте приємний бонус. За підтримкою зараз краще звертатися до родини, а не до друзів. Деякі найближчі плани зірвуться, а проте незабаром ви зрозумієте: це на краще.

Риби. «Не все те золото, що блищить» – не забувайте цього. Не варто довіряти людям, із якими ви знайомі нещодавно, є ризик помилитися в них. У сім’ї можливі тимчасові сварки. Намагайтеся тримати себе в руках і не нагнітати обстановку.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...