Опубліковано: 31 Січня, 2022. Переглядів: 22079


Кричала, що кохає: повністю гола дівчина бігала за сусідом (ВІДЕО 18+)

В одному з районів Києва, на Троєщині, молода жінка абсолютно без одягу в самих лише шкарпетках ходила по снігу в дворі житлового будинку. Відповідне відео оприлюднили в «Instagram» «Троєщина».

Інцидент трапився на проспекті Маяковському, 4А.

На місце очевидці викликали патрульну поліцію.

На відео виразно не чути, що саме викрикує жінка, але схоже на повторення слова «люблю». Сусіди підозрювали у неї стан наркотичного сп’яніння.

У коментарі «Надзвичайним новинам» сусідка розповіла, що на відео жінка спілкується з чоловіком, з яким має неоднозначні стосунки. Вони сусіди: жінка проживає в будинку на проспекті Маяковському, 4Б, а чоловік — 4А.

Сусіди про нього відгукуються неоднозначно — йому близько 40 років, він вживає алкоголь, проживає у квартирі сам, а до його житла часто навідуються люди маргінальної зовнішності. Сусіди кажуть, що чоловік розповсюджує наркотики, самі ж місцеві неодноразово викликали правоохоронців. Мешканці бояться, чи не зіткнуться у власному під’їзді з агресивними непроханими гостями.

А от дівчину, яка без одягу на відео, спіткала не найкраща доля. Люди розповідають, що вона з дуже інтелігентної родини, її батьки — медики. З сусідом-наркодилером вона зв’язалась роки з чотири тому, неодноразово вчиняла істерики в його квартирі чи на поверсі.

Вона молодша за нього — їй приблизно 35 років.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Типичная Троя | Киев Новости (@tipichnaya_troeschina)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...