Опубліковано: 28 Січня, 2022. Переглядів: 878


Помер знаменитий український боксер Володимир Вірчис (ФОТО, ВІДЕО)

У п’ятницю, 28 січня, стало відомо, що помер колишній чемпіон Європи з боксу у надважкій вазі Володимир Вірчис. Знаменитому українському спортсмену на прізвисько Мисливець було 48 років.

Як повідомляють джерела OBOZREVATEL, боксер наклав на себе руки. Останнім часом він перебував у депресії.

Перша тривожна звістка з’явилася у п’ятницю вранці, коли стало відомо, що у четвер, 27 січня, колишній спортсмен вийшов із дому і не повернувся. Повідомлялося, що був одягнений у чорний спортивний костюм та темне взуття.

Пізніше у Нацполіції підтвердили смерть спортсмена. Тіло Вірчиса з мотузкою на шиї виявив один із киян біля будинку на вулиці Раїси Окіпної. Правоохоронці зафіксували смерть та відправили тіло боксера на експертизу.

Боксер Вірчис помер у 48 років.

“Вранці 28 січня до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її чоловік вночі пішов з дому та досі не повернувся. Жінка описала зовнішність зниклого і правоохоронці запросили її на впізнання загиблого, якого виявили вночі. У результаті було встановлено, що загиблим виявився український боксер Володимир Вірчис”, – йдеться у повідомленні.

Володимир Вірчис на рингу.

Вірчис – уродженець Каховки, що на Херсонщині. На професіональному рингу гігант (зріст – 197 см, вага – 112 кг) виступав у 1999-2009 роках. У 28 боях виборов 26 перемог, у тому числі 21 – нокаутом. Був інтерконтинентальним чемпіоном за версіями IBF (2003-2004 рр.) та WBO (2005-2006 рр.).

Першу поразку зазнав 2006 року від узбека Руслана Чагаєва. Проте у 2007 році став чемпіоном Європи за версією EBU. У 2008 році програв за очками кубинцю Хуану Карлосу Гомесу і втратив право битися за пояс чемпіона світу за версією WBC, який належав Віталію Кличку.

Після завершення кар’єри Вірчис займався бізнесом. У нього була дружина Ірина та донька-студентка Аміна. Підтримував спілкування з багатьма відомими українськими спортсменами, наприклад, гімнасткою Лілією Подкопаєвою та плавчинею Яною Клочковою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...