Опубліковано: 25 Січня, 2022. Переглядів: 958


Зеленський записав нове відеозвернення до українців (ВІДЕО)

Український президент Володимир Зеленський виступив з новим відеорзверненням до українців на фоні повідомлень про загрозу вторгення російської армії на територію нашої держави. Він закликав не вірити фейкам в Інтернеті.

Відео опубліковане на сторінці президента у Facebook у вівторок, 25 січня. За словами президента, ситуація на сході “досить спокійна”.

“За минулу добу ситуація на сході України – досить спокійна. Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль поранених. І нуль вбитих”, – заявив Зеленський.

Зазначимо, що у зоні проведення Операції Об’єднаних сил 25 січня поранення отримали двоє українських військовослужбовців. Вони постраждали внаслідок обстрілу з боку російсько-окупаційних військ.

Зеленський додав, що не всім новинам в інтернеті варто довіряти – деякі з них, за його словами, є чутками й фейками, а деякі нібито можуть “підштовхувати до невірних висновків та змушувати відчувати тривогу”. Він закликав “вірити Україні і не боятися інтернету”.

Глава держави також зазначив, що 26 січня відбудеться зустріч радників Нормандського формату, і влада працює для того, щоб якомога швидше відбулась зустріч чотирьох президентів задля майбутнього настання миру в Україні. “Рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат. А отже буде і мир”, – сказав він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...