Опубліковано: 25 Січня, 2022. Переглядів: 1722


Нардеп від Чернігівщини «залетів»: жінка вимагає визнати батьківство – ЗМІ

Народний депутат Олег Семінський в прямому сенсі «залетів» в черговий скандал, повідомляє видання Новини Чернігівщини.

«Як нам стало відомо з власних джерел в оточенні депутата, завтра у Олега Семінського важкий день, його чекають попередні слухання в Оболонському р-му суді Києва по справі про визнання батьківства», — зазначає в Телеграмі видання newchnews. 

Позивачем виступає Яржемська Т.Є. Слухання по справі за номером 756/17353/21 призначено на 26.01.22 р. о 10:30 за адресою Київ, вул. Тимошенко, 2є, другий поверх, каб.№3, суддя: Тиха О.О.

Видання нагадує, що це не перший скандал нардепа пов’язаний з жінками. Ще в листопаді 2020 році Олег Семінський «погорів» на «любовній» переписці з депутаткою Чернігівської міськради Катериною Демченко.

«Хто ж така Яржемська Т.Є., що позивається до Олега Семінського і коли саме в них були стосунки, ми наразі намагаємося дізнатися», — уточнює видання «Новини Чернігівщини».

• • •

Нагадаємо, що це не перший скандал нардепа пов’язаний з жінками. Ще в листопаді 2020 році Олег Семінський погорів на любовній переписці з депутаткою Чернігівської міськради Катериною Демченко. Після чого він розійшовся з дружиною та почав співмешкати з Демченко.

До слова, Семінський Олег Валерійович. Обраний народним депутатом у виборчому окрузі №205 (Чернігівська область) у 2019 році. Член депутатської фракції політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...