Опубліковано: 25 Січня, 2022. Переглядів: 762


Третя область збирається запровадити локдаун цього тижня

На Львівщині із середи запровадять червону зону карантину. Усі освітні заклади, крім дитсадків, переведуть на дистанційне навчання.

У регіоні заборонять розважальні заходи й на 50% обмежать проїзд у громадському транспорті, повідомив під час пресбрифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, передає “Львівський портал“.

“З 26 січня на Львівщині діятимуть нові обмеження. По-перше, це дистанційне навчання у всіх закладах освіти, окрім дошкільної. По-друге, заборона всіх розважальних масових заходів. Також посилять контроль за дотриманням обмежень”, – сказав він.

Дистанційне навчання планують запровадити до 4 лютого.

“Рішення є вимушеним, але облдержадміністрація мусить це робити, щоб запобігти навантаженням на систему охорони здоров’я. Тривожним є той факт, що в області спостерігається динаміка в частині заповнення дитячих ліжок у лікарнях. Понад 150 дітей перебувають у Covid-стаціонарі”, – додав Чемерис.

Засідання обласної комісії ТЕБ і НС відбудеться 25 січня о 17:00. Якщо динаміка захворюваності коронавірусом зростатиме, з 1 лютого можуть запровадити додаткові обмеження. Зокрема заборонять роботу ресторанів, кафе, спортивних клубів і фітнес-центрів.

24 січня на Львівщині зафіксували 2299 нових випадків коронавірусу. Госпіталізували 228 осіб За весь час в області підтвердили Covid-19 у 242 791 особи. Померли – 6163 людини.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...