Опубліковано: 24 Січня, 2022. Переглядів: 923


МЗС Японії закликало своїх громадян покинути Україну

Міністерство закордонних справ Японії закликало покинути Україну своїх громадян, а також скасувати заплановані поїздки туди через загрозу вторгнення Росії.

Із 24 січня громадянам Японії не рекомендують їхати в Україну.

Про це повідомляє NHK.

“Незалежно від мети, закликаємо скасувати заплановану поїздку і закликаємо всіх японців, що знаходяться в Україні, покинути країну, поки комерційні літаки знаходяться в експлуатації”, – йдеться в повідомленні.

Японія підвищила рівень “інформації про небезпеку” по всій Україні до третього рівня. Станом на грудень минулого року в Україні проживають близько 250 японців.

Слідом за Японією Франція також закликала своїх громадян утриматися від поїздок, особливо у північні та східні регіони України. Дипломати не радять французам їхати в Україну, якщо у них немає там важливих справ.

“У контексті напруженості, створеної зосередженням російських військ на кордонах України, рекомендується проявити підвищену пильність. Офіційно не рекомендуємо виїжджати в прикордонні райони на півночі та сході України. Наскільки це можливо, доцільно відкласти непотрібні поїздки”,- йдеться у заяві МЗС країни.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...