Опубліковано: 22 Січня, 2022. Переглядів: 446


Гороскоп на 24 – 30 січня

Овен. Будь-які знайомства, що трапляться у вашому житті зараз, будуть із продовженням. Можливий романтичний підтекст. Загалом час цього тижня краще проводити активно. Розплануйте його так, щоб вільних днів було щонайменше.

Телець. Ідеальний час для штурму кар’єрних сходів. Будьте готові проявити себе перед начальством. Доведеться розбиратися з проблемами рідних. Якщо до кінця тижня бракуватиме сил, черпайте енергію з часу, проведеного на самоті.

Близнюки. Енергії буде як ніколи багато. Головне – направити її в правильне русло. Намагайтеся не сваритися, особливо з близькими. Конфлікти, розпочаті в цей період, вирішаться нескоро. Наприкінці тижня порадуйте себе чимось приємним.

Рак. Не час виявляти надмірну скромність. Покажіть свої сильні сторони. Період сприятливий для людей творчих професій. Зірки не рекомендують брати гроші в борг. Особливо акуратними з фінансами варто бути 27 січня.

Лев. Правило бумеранга працюватиме чудово: як ви до людей, так і вони до вас. Непрості завдання поставлять перед вами діти. Будьте готові розбиратися з ними. Одинаки зможуть знайти другу половинку, якщо у вихідні підуть кудись розвіятися.

Діва. Навіть якщо настрій буде на нулі, постарайтеся штучно його підняти. Багато подій зараз залежатимуть від того, як ви до них поставитеся. Ті, хто давно хотів зайнятися спортом, дерзайте! Зараз буде легко ввійти в режим тренувань.

Терези. Важливі справи краще завершити зараз: потім вони завдадуть чимало клопоту. Постарайтеся не давати обіцянок, особливо людям, з якими мало знайомі. Зосередьтеся на роботі або навчанні, домашні справи поки що можна відкласти.

Скорпіон. Літні батьки будуть потребувати вас – не відмовляйте їм в увазі. Самі ж за необхідності не бійтеся звертатися по допомогу до колег. Ближче до середини тижня доведеться червоніти за помилку, здійснену недавно. Тримайтеся!

Стрілець. Присвятіть більшість часу спілкуванню з сім’єю та близькими. Ідеально, якщо зможете влаштувати спільну відпустку. Зараз можна й потрібно витрачати зароблені гроші: покупки будуть вдалими. Підіть до салону краси на приємну процедуру.

Козеріг. Рішучість та впевненість у собі вам зараз не завадить. Не бійтеся висловлюватися, якщо зачіпають ваші інтереси. Для заспокоєння розуму зірки радять зайнятися домашніми справами. І квартира в порядку буде, і ви знайдете душевну гармонію!

Водолій. Не поспішайте, багато рішень краще добре обміркувати. У фінансових питаннях консультуйтеся зі спеціалістами. Будь-які угоди з нерухомістю у ці дні вкрай небажані. У вихідні займіться справами, які раніше відкладали.

Риби. Буде непросто протистояти спокусам, однак доведеться це зробити. Період підступний: у багатьох саме зараз можуть розладнатися стосунки з партнерами. Загалом намагайтеся в ці дні бути м’якшими й частіше йти на компроміс.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...