Опубліковано: 22 Січня, 2022. Переглядів: 2579


На Закарпатті скандальна вчителька написала заяву на звільнення (ОНОВЛЕНО)

В мережі продовжують активно обговорювати інцидент, який трапився у селі Верхнє Водяне, що на Рахівщині.

Нагадаємо, четвертокласники зафільмували урок, який проводила 62-річна вчителька математики.

На відео потрапило й те, що вона обзивала та била одного з учнів.

Директор департаменту освіти, науки молоді та спорту Закарпатської області Мар’яна Марусинець прокоментувала ситуацію редакції Перший.com.ua.

За її словами, у департаменті створено комісію, яка наразі вивчає всі обставини інциденту. Вчителька написала пояснювальну записку та заяву на звільнення за власним бажанням.

“У викладачки доволі хороша характеристика, раніше у таких ситуаціях помічена не була. Наразі ми з’ясовуємо був це лише один випадок чи така поведінка для неї є характерною”, – зазначає Маряна Марусинець.

Читайте також: У селі на Закарпатті стався скандал: що відомо (ВІДЕО)

Стало відомо, що мати школяра жодних претензій до викладачки не має. У понеділок проведеться засідання комісії за участі мами учня, вчительки, директора школи та поліції.

А тим часом…

Поліція Рахівщини розслідує випадок булінгу в школі у селі Верхнє Водяне

Сьогодні, 22 січня, поліція Рахівщини в мережі інтернет виявила відео, де вчителька школи у селі Верхнє Водяне кричить на свого учня під час уроку. Правоохоронці зареєстрували дану подію, група швидкого реагування виїхала на місце події для з’ясування всіх обставин справи.

Поліція Закарпаття закликає громадян одразу повідомляти про подібні випадки для максимально швидкої реакції на такі події та можливості притягнення винуватців до відповідальності. За такі дії передбачена відповідальність за ст. 173-4 КУпАП, тобто булінг (цькування) учасника освітнього процесу, – повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...