Опубліковано: 17 Січня, 2022. Переглядів: 8425


У Хустській міськраді оприлюднили важливе повідомлення

У зв’язку з погіршенням погодних умов Хустська міська рада звернулася з повідомленням до посадових осіб підприємств, установ та організацій, а також до підприємців.

“Відповідно до розділу 5 «Порядок здійснення благоустрою та утримання території Хустської міської територіальної громади», п. 4 “Про внесення змін до Правил благоустрою в м. Хуст”, затверджених рішенням І сесії VІІІ скликання Хустської міської ради за № 399 від 30.06.2021 р. посадові особи підприємств, установ та організацій, фізичні особи – підприємці на об’єктах благоустрою повинні: забезпечити прибирання снігу, а в разі необхідності проводити обробку тротуарів протиожеледними матеріалами.

Враховуючи вищенаведене, та у зв’язку з погіршенням погодних умов з метою уникнення травмування людей, виконком Хустської міської ради просить вжити заходи для забезпечення проведення необхідного комплексу робіт з очищення снігу, боротьби з ожеледицею на тротуарах біля ваших торгових точок та в подальшому утримувати їх в належному стані”, – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...