Опубліковано: 11 Січня, 2022. Переглядів: 1077


Давайте “порішаєм”: п’яний поліцейський ганяв містом на позашляховику за €200 тисяч (ВІДЕО)

Патрульні поліцейські зупинили у Чернівцях п’яного начальника управління стратегічних розслідувань на Одещині полковника В’ячеслава Єфтенія. Інцидент стався на вулиці Винниченка, 36 у районі о 1:30 ночі 8 січня, повідомляє “Думська”.

Позашляховик Mercedes G 63 AM 2020 року випуску зупинили за перевищення швидкості, при цьому патрульні також запідозрили водіння у нетверезому стані.

На поширеному в мережі відео чути, що Єфтєній пропонував патрульним вирішити ситуацію, повторював, що він полковник поліції, хотів пересадити за кермо дружину, аби “вирішити” ситуацію. Розповідав, скількох порушників відпускав він за роки служби.

Тест на алкогольне сп’яніння проходити відмовився. Йому виписали адмінпротоколи за перевищення швидкості та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Журналісти зазначають, що автівка, на якій пересувався чиновник, коштує близько €200 тис. Хоча в декларації вказано, що має лише автомобіль ВАЗ-2107.

Відомо, що до роботи в Одесі Єфтеній з 2015 року очолював управління захисту економіки у Рівненській області, у 2014 році був начальником управління боротьби з організованою злочинністю у Житомирській області, а до листопада 2011 року очолював УБОЗ на Волині. Звідти йому довелося звільнитися після того, як його підлеглого затримали під час отримання хабара у $10 тис.

ЗМІ також повідомляли, що йому у 2016-му вдалося уникнути переатестації.

Зараз Єфтеній перебуває у відпустці для догляду за дитиною.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...