Опубліковано: 29 Грудня, 2021. Переглядів: 2216


Показали фото з пожежі в будинку у Хусті: подробиці (ФОТО)

28 грудня виникла пожежа в житловому будинку, розташованому на вул. Я.Мудрого в Хусті. За словами мешканця оселі, він опалював приміщення за допомогою електричного обігрівача і в певний момент побачив, що загорілася електропроводка.

Спочатку чоловік намагався самотужки приборкати вогонь, але безуспішно. Коли ж побачив, що пожежа вийшла з-під контролю, то о 14:25 зателефонував за номером 101.

За викликом на місце події прибули два відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Насамперед вони в апаратах для захисту органів дихання та зору обстежили задимлене приміщення, оскільки мешканець перебував у шоковому стані і не міг сказати, чи є ще хтось у будинку. Далі о 15:10 загорання локалізували та о 15:27 – остаточно ліквідували. Полум’я знищило частину домашнього майна та пошкодило кімнати житлового будинку на площі 65 кв.м.

Наразі правоохоронні органи встановлюють остаточну причину виникнення пожежі та суму завданих збитків, – повідомили в ГУ ДСНС України у Закарпатській області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...