Опубліковано: 4 Грудня, 2021. Переглядів: 435


Гороскоп на 6 – 12 грудня

Овен. Можливо, вдасться поліпшити фінансову ситуацію. Розкажіть про свої плани впливовим знайомим. Але від неформального спілкування із важливими особами краще утриматися.

Телець. Буде багато приводів для радості. Начальство оцінить вашу запопадливість і постарається віддячити. У четвер зможете розслабитися, але не лінуйтеся і беріться до втілення творчих планів.

Близнюки. Тиждень ідеальний для навчальних занять. Ваші ідеї втіляться в життя, головне, не вплутуватися в авантюри й не довіряти симпатичним незнайомцям. Благодійні акції пройдуть вдало.

Рак. Бажано не звертати уваги на дрібні негаразди. Будуть великі шанси на отримання грошових бонусів, але вчіться грамотно розпоряджатися фінансами. Нові ділові партнери готові до співпраці.

Лев. Фінансова ситуація буде стабільною, проте можуть виникнути незаплановані витрати. В п’ятницю бажано утриматися від поїздок. У вихідні очікуються гості здалеку.

Діва. Тримайтеся подалі від енергетичних вампірів. Поталанить із грошима, але насамперед слід розрахуватися з боргами та кредитами. В другій половині тижня виходьте на люди й не бійтеся пліток.

Терези. Доведеться піднатужитися й довести свою незамінність. Можете підписувати контракти та укладати угоди. На вас чекають знайомства з цікавими людьми.

Скорпіон. Учіться відповідати відмовою на прохання настирливих колег та знайомих. Будуть вигідні угоди та перспективні контракти. Не соромтеся звертатися по допомогу до впливових друзів.

Стрілець. Намагайтеся не брати участі в сумнівних фінансових махінаціях і обмежте спілкування з авантюрними знайомими. Налагодяться стосунки з колегами. Друга половина тижня буде багата на амурні пригоди.

Козеріг. Беріть участь у колективній діяльності – і вас неодмінно помітять. Ваші активність та енергійність припадуть до душі керівництву та діловим партнерам. Фінансові позиції зміцняться.

Водолій. Багатьом захочеться нових вражень, але поспішати зірки не радять – потерпіть до вихідних, а поки займіться налагодженням стосунків із бізнес-партнерами. Друга половина тижня порадує поліпшенням у фінансовій сфері.

Риби. Щоб порадувати себе новими емоціями та враженнями, саме час діяти. На початку робочого тижня краще не випробовувати на міцність нерви начальника, не спізнюватися.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...