Опубліковано: 10 Листопада, 2021. Переглядів: 11346


На Західній Україні переховується небезпечний злочинець (ФОТО, ВІДЕО)

У державний розшук третього листопада оголошено організатора злочинної групи, яка «спеціалізувалася» на розбійних нападах та вимаганні коштів на території Рівненської та сусідніх областей.

Про це повідомили у Нацполіції області.

Поліцейські встановлюють місце знаходження підозрюваного у скоєнні злочинів за трьома статтями КК України громадянина Омельчука Валентина Валентиновича, 15.06.1999 р.н., жителя м. Рівне.

Даний громадянин переховується від органів досудового розслідування.

Якщо вам відома будь-яка інформація щодо можливого місця знаходження розшукуваного чи факти вчинення протиправних дій угрупуванням або ви потерпіли від їхньої злочинної діяльності, просимо звертатися за номером телефону: 0689510898 або 102.

Раніше повідомлялось щодо результатів документування вказаної групи осіб, а саме щодо проведених обшуків та повідомлення про підозру організатору та його двом спільникам. Нагадаємо, що зловмисники шляхом вимагання та розбійного нападу заволоділи грошовими коштами на суму понад 80 тисяч доларів США. Крім цього, усі протиправні дії фігуранти поєднували з погрозами фізичного насильства та застосуванням зброї.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...