Опубліковано: 6 Листопада, 2021. Переглядів: 389


Гороскоп на 8 – 14 листопада

Овен. Ставте собі високі планки й невтомно працюйте. Можливо, результат вас не зовсім задовольнить, бо ви занадто самокритичні, але, повірте, його з лишком вистачить, щоб не працювати ще довгий час.

Телець. На вас чекає дивний тиждень. Будете отримувати суперечливу інформацію і відповідно змінюватиметься настрій. У такий час не можна будувати плани. Пощастить тим, хто робить ставку на коливання курсу валют, акцій та облігацій.

Близнюки. Цього тижня ви дуже сильні та енергійні. Можливо, вам захочеться впливати на інших людей, але вони протестуватимуть. Тому ваша агресивна енергія може повернутися до вас у вигляді синців та ґуль.

Рак. Легко можете впасти у стан млявої депресії через якусь інтригу, обман або плітки. Розчарування на початку тижня ймовірно негативно позначиться на продуктивності праці. Необхідно дуже добре відпочити у вихідні.

Лев. Не намагайтеся бути першими, головне для вас зараз – отримувати задоволення і робити все розмірено. Сприятливий час для духовних практик, а також для того, щоб розібрати старі завали у шафах. Можете знайти там щось особливе.

Діва. Вам зараз доведеться взяти на себе низку зобов’язань. Можливо, вас висунуть на відповідальну посаду. У вихідні ймовірні непорозуміння з людьми. Виконуйте обіцянки, не спізнюйтеся на ділові зустрічі – і щастя вам усміхнеться.

Терези. Тиждень поїздок і відряджень, навіть якщо самі нікуди не вирушите, доведеться когось зустрічати чи проводжати в аеропорту або на вокзалі. Успішною буде педагогічна діяльність. Виховуйте молодь і самі навчайтеся на чужих помилках.

Скорпіон. Вдома вируватимуть бурхливі пристрасті. Конфлікт імовірний через дрібниці: вибір телевізійної програми, невипрасуваний одяг чи брудне взуття. Це може вивести вaс з рівноваги і спричинити скандал, що затягнеться на кілька днів.

Стрілець. Імовірне знайомство з меценатом, покровителем або шанувальником вашого таланту. Ви зможете вийти з будь-якої ситуації, залучаючи до своєї справи щонайбільше людей – від далеких родичів до знайомих ваших знайомих.

Козеріг. Цього тижня вас будуть супроводжувати любов, свобода та розкутість. Ваше зав­дання – виглядати й поводитися не так, як завжди, не так, як вас звикли бачити. Боріться з власними стереотипами!

Водолій. Чудовий тиждень за кар’єрними показниками: з’явиться шанс вирватися вперед, «заробити очки», обігнати конкурентів. Демонструватимете неабияку працездатність. І чим менше буде вільного часу, тим більше шансів усе встигнути.

Риби. Є шанс залагодити застарілі проблеми. Більше спілкуйтеся і не відмовляйтеся від допомоги друзів і колег – тоді в останні дні тижня на вас чекає кар’єрний злет і приємні події в особистому житті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...