Опубліковано: 26 Жовтня, 2021. Переглядів: 496


Зеленський показав, як змінилося Закарпаття за два роки “Великого будівництва” (ВІДЕО)

За два роки втілення програми “Велике будівництво”, ініційованої президентом Володимиром Зеленським, у Закарпатській області відбулися суттєві перетворення у галузі соціальної та дорожньої інфраструктури. Це відображено у яскравому відео, розміщеному президентом на його сторінці у Facebook.

“Два роки тому, наприкінці жовтня 2019-го, я анонсував програму “Велике будівництво”. Нові дороги, лікарні, школи, садочки, стадіони, басейни, ЦНАПи, культурні об’єкти та багато іншого – результат, на якому ми не збираємося зупинятися. І для мене дуже важливо, щоб його відчував кожен регіон – на заході та сході, на півдні, півночі та в центрі нашої прекрасної України”, – написав Зеленський під відео.

У ролику, розміщеному на його сторінці, показано, наскільки змінилося Закарпаття за два роки. З початку реалізації програми “Велике будівництво” тут було реконструйовано та збудовано 46 медичних закладів, 13 шкіл та садочків, а також 562 км доріг.

“Закарпаття – це область, що межує з чотирма країнами Євросоюзу, мультикультурний регіон, де спілкуються різними мовами та сповідують різні релігії. Область, де знаходиться найвища точка України та географічний центр Європи”, – пояснив Зеленський значення Закарпаття для України.

Географічне положення Закарпаття та його потенціал, вважає Президент, дають регіону усі підстави стати інфраструктурним центром не лише України, а й Європи.

“Наступного року наша програма “Велике будівництво” буде ще активнішою”, – пообіцяв президент.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...