Опубліковано: 5 Червня, 2021. Переглядів: 249


Гороскоп на 7 – 13 червня

Овен. У суперечках із колегами цього тижня краще піти на компроміс. Можливо, рідним буде потрібна допомога, але вони посоромляться про це попросити. Вихідні на природі підуть вам на користь.

Телець. Постарайтеся завершити справи, що нагромадилися. Вихідні присвятіть відпочинку. Вечірні прогулянки будуть корисними для вашого здоров’я. Одинакам випаде шанс зустріти любов.

Близнюки. Чим наполегливіше ви будете зараз працювати, тим більше поваги заробите в очах колег. Дачникам рекомендується якнайбільше часу проводити на улюблених сотках.

Рак. Несподівана звістка порушить звичний плин життя. Не лякайтеся змін: вони виявляться дуже доречними. Присвятіть час друзям. У деяких з них настав непростий період. Саме ви можете допомогти.

Лев. Останнім часом ви мало уваги приділяли собі, варто це виправити – тоді й літній настрій з’явиться. Цього тижня не рекомендується проводити великі грошові операції. Зараз краще збирати гроші, а не витрачати.

Діва. Щоб виконання рутинних завдань не ввело вас у депресію, не соромтеся просити про допомогу. Дотримуйтеся режиму сну та відпочинку, щоб старі болячки не дали про себе знати.

Терези. Зірки пророкують вам прибуток. Скористайтеся шансом заробити. У стосунках із другою половинкою будьте лагіднішими. Тепер не час перевіряти почуття на міцність.

Скорпіон. Творчий порив накриє вас із головою, буде бажання діяти чи почати нову справу. Саме зараз час для прийняття правильних рішень. Не витрачайте багато грошей даремно.

Стрілець. Доведеться вибирати між друзями й коханим. Будьте тактовні, але рішучі – віддайте перевагу другій половині. Батькам слід уважніше прислухатися до всього, що говорять діти, аби вчасно дати добру пораду.

Козеріг. Не хваліться людям про свої успіхи, бо можуть наврочити. Знайдіть у собі сили помиритися з тими, з ким посварилися. Настрій зараз може бути мінливим.

Водолій. Якщо ви самотні, будьте готові до зустрічі з долею. Дозволяється фліртувати направо й наліво, щоб принц не пройшов мимо. На роботі будьте обережні у висловлюваннях.

Риби. Може виникнути бажання когось розкритикувати. Тримайте себе в руках! Душевну рівновагу підтримає розмова з другом або прогулянка на самоті. Не варто підписувати важливі документи.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...