Опубліковано: 18 Травня, 2021. Переглядів: 474


Трагедія у селі: жінка зарізала батька на очах у чотирьох дітей (ВІДЕО)

У селі Валява Чернівецької області 29-річна жінка на очах у чотирьох своїх дітей зарізала 61-річного батька.

Жінку спочатку звинуватили в умисному вбивстві. А після встановлення додаткових обставин злочину – справу перекваліфікували на умисне тяжке тілесне ушкодження.

Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Того вечора між жінкою та її батьком виникла суперечка. Чоловік був п’яний. Почав бити жінку металевим прутом по ногах. Обороняючись, жінка вдарила батька ножем у груди. Від отриманої травми потерпілий помер”,- розповіли в поліції.

Затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. А чотирьох її неповнолітніх дітей, які стали свідками конфлікту, оглядають медики та психологи.

Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше жінка відбувала покарання за вчинення аналогічного злочину. Їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

Мати затриманої виправдовує доньку та каже, що вона просто не витримала знущань. Мовляв, покійний чоловік постійно забирав у доньки картку, на яку їй надходили виплати на дітей. Того дня сварка сталась також через гроші, оскільки донька не захотіла їх віддавати батьку.

“Вічно п’янка, п’янка, горівки, п’янка, биття. А ще він її домагався, так як жінки хотів. Це всі про це знають”, – каже мати затриманої Катерина Токар, передає НТН.

Обіцяє доглядати за чотирма дітьми доньки. Наймолодшому з них 4, найстаршому – 11 років.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...