Опубліковано: 9 Травня, 2021. Переглядів: 253


Гороскоп на 10 – 16 травня

Овен. В особистому житті настане довгоочікуване затишшя. Тримайте себе в руках, щоб знову не порушити ідилії. Період добрий для того, щоб будувати нові плани й обмірковувати шляхи їх реалізації. Тільки поки нікому не розповідайте про свої цілі!

Телець. На роботі може загостритися конкуренція. На жаль, ви ризикуєте опинитися не при справах. Не сперечайтеся, а ліпше використайте енергію на підтримку сімейних стосунків. Усі пропозиції, які будуть надходити, обговорюйте з фахівцями.

Близнюки. Поставтеся серйозно до порад досвідчених людей. Вони допоможуть прийняти правильне рішення. 11 травня будьте напоготові: вас можуть підвести близькі люди. Вихідні проведіть у сімейному колі. Це допоможе відновити втрачений родинний зв’язок.

Рак. За складні справи беріться тільки в тому випадку, якщо вам є на кого покластися. Від деяких завдань доведеться відмовитися. Гроші, які дасте в борг, повернуться не скоро. Але дати їх все ж доведеться, якщо хочете зберегти дружбу.

Лев. Вам знадобиться витривалість: як фізична, так і психологічна. Можуть з’явитися проблеми, яких ви не чекали. Не дозволяйте емоціям взяти над вами верх. Відпочити зможете у вихідні. Краще віддати перевагу спокійному відпочинку.

Діва. У вас з’явиться шанс вирішити старі сімейні проблеми. Період сприятливий для будь-яких поїздок та участі в розважальних заходах. На вас чекають перспективні знайомства. Зірки радять придивитися до нових облич уважніше.

Терези. Тримати себе в руках буде непросто. Бажання посваритися з ким-небудь може перешкодити спокійно пережити цей час. Щоб розрядити обстановку, вирушайте за місто, наприклад, на дачу. Відпочиньте, випустіть пар, наберіться сил.

Скорпіон. Без компромісів не обійтися. Не бійтеся першими йти на примирення, якщо ви дорожите стосунками з близькими. З боку хорошого друга можлива зрада. Однак не поспішайте викреслювати його зі свого життя. Дайте йому шанс все виправити.

Стрілець. Прекрасний час, щоб почати активно доглядати за собою. Можете навіть кардинально змінити свій образ. Є великий шанс почати службовий роман. А проте у будь-якій ситуації варто спочатку подумати, а вже потім із головою занурюватися в емоції.

Козеріг. Нові враження та яскраві емоції чекають на вас цього тижня. Відпочиньте й зарядіться енергією на довгий час уперед – вам це необхідно. Трішки затьмарять ці дні проблеми з дітьми. Вирішуйте їх на холодну голову або відкладіть рішення на потім.

Водолій. Над деякими представниками знака нависне ризик зради. Придивіться до свого партнера, щоб зрозуміти, чи в безпеці ваш союз. Зверніть увагу на здоров’я. Якщо відчуваєте дискомфорт, одразу звертайтеся до лікаря.

Риби. У вас з’явиться шанс набути цінного досвіду. Це може бути непросто, але ви з усім упораєтеся. Колеги можуть почати будувати підступи проти вас – будьте готові. Краще залишайтеся осторонь. Більше часу проводьте з другою половиною, щоб зміцнити стосунки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...