Опубліковано: 25 Жовтня, 2024. Переглядів: 551


РФ атакувала захід України, лунали вибухи: перші подробиці

У ніч на 25 жовтня російські окупанти запустили по Києву ударні дрони – це була вже п’ятнадцята повітряна атака на столицю за цей місяць. У Києві та області двічі за ніч працювала протиповітряна оборона.

Окрім столиці під прицілом ворога опинились і західні області Украни. Зокрема вночі проти 25 жовтня у Львівській області лунали вибухи. У регіоні працювала ППО по російських ворожих цілях.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Уночі 25 жовтня під .час повітряної тривоги, яка тривала від 02:27 до 04:13, на територію Львівської області залетіли чотири ворожі ударні безпілотники”, – йдеться у повідомленні.

З його слів, жертв та постраждалих нема.

Відомо, що дрони прямували на Львів з півночі однак за 15 кілометрів від міста повернули на захід у бік кордону в напрямку Яворова, де розташований військовий полігон.

Також вибухи лунали над Рівненською областю. Кілька годин в регіоні лунали сирени. Вночі 25 жовтня російські безпілотники атакували Рівненську область. Українські сили ППО збили ворожу повітряну ціль. Про це повідомив керівник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

“Майже п’ять годин тривала цієї ночі тривога на Рівненщині. Результатом роботи сил ППО є збиття ворожої повітряної цілі”, – наголосив чиновник.

 Коваль наголосив, що людських жертв та руйнувань інфраструктури немає.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *