Опубліковано: 17 Жовтня, 2024. Переглядів: 270


Конфлікти між цивільними та ТЦК на Закарпатті

У Закарпатській області правоохоронці зафіксували другий за чотири дні напад жінок на автомобіль військових. Наразі правоохоронці встановили особи всіх учасників інциденту.

“Поліція зафіксувала факт нападу жінок на автомобіль військових при в’їзді в село Великі Ком’яти на Берегівщині. На місце виїжджала група поліцейських, за даним фактом відкрили два кримінальні провадження”, – зазначила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан.

За її словами, перше провадження стосується ст. 296 ККУ (хуліганство), друге – за ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності ЗСУ). Нині правоохоронці встановили особи всіх людей, які були причетні до інциденту, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Закарпатті часто виникають конфлікти між цивільними та ТЦК. Зокрема, у селищі Крива жінки не давали проїхати автомобілю Державної прикордонної служби. За словами речниці ГУ Нацполіції у Закарпатській області Ганни Дан, на місце конфілкту між місцевими жителями та прикордонниками виїжджали правоохоронці.

Також повідомлялось, що на Закарпатті чоловік помер дорогою до навчального центру. У військкоматі розповіли, що військовозобов’язаний під час розпиття алкогольних напоїв зі своєю співмешканкою побив її, після чого жінка звернулися до поліції.

Як виявилось, чоловік підлягає військовому призову, тому його направили до навчального центру, однак дорогою до нього мобілізований поскаржився на погіршення самопочуття. Йому викликали “швидку” та доставили до лікарні, де він помер. Причина смерті – інфаркт.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *