Опубліковано: 6 Жовтня, 2024. Переглядів: 86


Гороскоп на 7-13 жовтня

7-13 жовтня – тиждень особливих новин і грандіозних результатів. Раптом почне вдаватися те, що довгий час було важко зрушити з місця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не чекайте особливої нагоди, якщо хочете чогось досягти, – говорить астрологиня. – Відкривайте у собі нові таланти. Діліться досвідом та переймайте уміння інших.

Вас надихатимуть діти та кохані. Добре, якщо цей тиждень проведете у колі людей, які вас люблять. Той, хто матиме підтримку, зуміє досягти кращого результату. Чекайте на дзвінок від колишніх знайомих. Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Заробітки підуть угору. Кар’єрний ріст чекає на Овнів, Стрільців, Дів і Козорогів. Ці чотири знаки заживуть на широку ногу”.

Овен

Неочікувано швидко здійсняться деякі з ваших бажань. Гроші самі йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде.

Телець

Відкладіть справи, які можуть зачекати. Більше часу присвятіть родині. Неприємності відступлять. Люди об’єднаються заради певної цілі.

Близнюки

Добре вестиметься людям, які живуть за розкладом і не відхиляються від своїх планів. Завчасно складіть список людей, яких треба привітати з днем народження цього тижня. Багато хто образиться, якщо про нього забудете.

Рак

Тиждень принесе удачу. Ваш позитивний настрій дратуватиме оточуючих. Відчуття спокою додадуть обереги. Одягайте амулети та беріть їх з собою, куди б не вирушили.

Лев

Життя випробовуватиме ледь не щодня. Вас перевірятимуть на порядність. Стабільні заробітки дозволять вільно здійснювати покупки. Але з придбанням нерухомості краще зачекати.

Діва

Працездатність знижується. Запасіться терпінням. Скоро справи підуть швидко. Є ризик понести серйозні втрати у понеділок і вівторок. Відмовтеся від великих покупок. Довіртеся долі і не намагайтеся усюди встигнути.

Терези

Якщо від вас ідуть партнери, згодом вони про це пошкодуєте. Ви ж від цього тільки виграєте. Дотримуйтеся дієти. Збагатіть свій раціон продуктами, що багаті на кальцій.

Скорпіон

Це час постійних заборон. У понеділок і вівторок краще залишитися вдома. Сподівання чогось досягти будуть рівні нулю. У середу ситуація зміниться на краще. Почуватиметеся королем.

Стрілець

Покладатиметеся на людей, з якими працюєте пліч-о-пліч. Не вимагайте доказів любові від коханих. Хотітимете, аби вас носили на руках. Партнери проявлятимуть свою увагу інакше.

Козоріг

Перепон стає менше. Вас майже не контролюватимуть і це дозволить досягти бажаного за короткий час. Уважно вивчайте документи, під якими ставите підпис. Помилки дорого коштуватимуть.

Водолій

Ваші ініціативи підтримуватиме шеф і колеги. Затримуйтеся на роботі допізна. Справи краще підуть увечері. Вихідні присвятіть коханим. Відкриєте одне одного по-новому. Почуття стануть палкішими.

Риби

Не дивуйтеся, що розраховували на одне, а отримали – інше. Сприймайте життя таким, яким воно є. Хочете щось зробити добре, дійте самотужки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...