Опубліковано: 6 Жовтня, 2024. Переглядів: 211


Росіяни знову стратили українських військових: що відомо

Російські загарбники розстріляли трьох українських військових, які здалися в полон у Нью-Йорку, що розташований в Донецькій області.

Після цього один з окупантів, який був у групі, що розстріляла наших військових, сам здався у полон.

Про цей трагічний інцидент повідомила 12-та бригада спеціального призначення Національної гвардії Азов у неділю, 6 жовтня.

Як повідомили у бригаді, український дрон зафіксував момент жорстокого злочину окупантів. Росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових одного з суміжних підрозділів.

Пізніше бійці 12-ої бригади спеціального призначення “Азов” спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон одного з групи окупантів, яка вчинила це звірство.

На короткому відео, яке поширюють у мережі, видно, як група бійців виходить з укриття і падають на землю.

Окупант, якого взяли в полон, пояснив, чому вони стратили наших військових. За його словами, “дали команду розстріляти”.

“Старший подзвонив командуванню, йому сказали, що з полоненими нема часу бавитися і дали команду розстріляти. Що група і зробила”, — сказав окупант.

Через кілька годин майже вся група рашистів була знищена.

“Ми пішли далі і через якийсь час потрапили під мінометний вогонь. Наша група була знищена, я залишився один. Не бачив іншого способу зберегти життя, крім як здатися”, — сказав росіянин на відео.

Повне відео допиту полоненого росіянина.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...