Опубліковано: 1 Жовтня, 2024. Переглядів: 104


На заході України працівник ТЦК побив чоловіка під час вручення повістки

У Чернівецькій області судили працівника ТЦК, який побив чоловіка під час вручення повістки.

Садгірський районний суд призначив йому покарання у вигляді штрафу на суму 850 грн, пише Zaxid.net.

Конфлікт між головним сержант-командиром відділення військової частини та буковинцем стався близько 12:30 11 серпня 2024 року на зупинці громадського транспорту.

Військовий перебував на зупинці громадського транспорту та почав сперечатися з потерпілим. Після цього він один раз вдарив долонею руки в потилицю чоловіка, йдеться у вироку Садгірського районного суду від 19 вересня.

«Своїми діями військовий завдав потерпілому фізичного болю без спричинення тілесних ушкоджень. Таким чином, обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, а саме побої і мордування», – зазначено у вироку суду.

Обвинувачений Володимир Л. в суді свою вину визнав повністю й пояснив, що побачив на автобусній зупинці чоловіка і хотів вручити йому повістку, однак той відмовився. Після цього між ними виник словесний конфлікт, обвинувачений не стримався та один раз вдарив його по шиї. Військовий зазначив, що у вчиненому щиро кається.

Суддя врахувала те, що працівник ТЦК раніше не судимий, на обліку у лікаря психіатра та лікаря нарколога не перебуває, за місцем служби зарекомендував себе з позитивної сторони, як старанний, позитивний, дисциплінований військовослужбовець.

Суд визнав Володимира Л. винуватим у вчиненні кримінального проступку і призначив покарання йому у виді штрафу у розмірі 850 гривень.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...