Опубліковано: 7 Серпня, 2024. Переглядів: 433


Путін збирає Радбез через події у Курській області

Російські ЗМІ пишуть, що ширина фронту вже сягає 10-11 кілометрів.

Президент Росії Володимир Путін нарешті помітив проблему на Курщині, де від учора тривають активні бойові дії. згідно з останніми даними, українські військові присутні вже в 11 населених пунктах.

Засідання Радбезу РФ мало відбутися о 13:00 годині.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Вчора Кремль ніяк не коментував події у Курській області. Лише губернатор регіону Олексій Смирнов повідомив, нібито з посиланням на слова диктатора, що верховний “тримає ситуацію на контролі”.

За його словами, із зони бойових дій вивезли 200 осіб, із місць, які зазнають обстрілів, — кілька тисяч. Чиновник розповів, що підготовлено пункти тимчасового розміщення. У Курську область виїхали медики з Москви та Петербурга, а також регіону виділяють додаткові кошти.

“Вночі телефоном доповів оперативну ситуацію Верховному головнокомандувачу. Володимир Володимирович тримає ситуацію на особистому контролі. Президент наголосив, що підтримка нашому регіону буде надана у всіх напрямках”, — повідомив Смирнов.

Тим часом у Z-пабліках панує агонія. За інформацією російського пропагандистського Telegram-каналу “два майори”, українські військові проникли в РФ на глибину до 15 км.

“Ширина фронту – 10-11 км. ЗСУ присутні у Любимівці, Обухівці, Покровському, Зеленому Шляху, Толстому Лузі, Нижньому Клині, Толстому Лузі, Миколаєво-Дар’їні, Дар’їні, Свердликовому, Лебедівці. Усього 11 населених пунктів”, написали “Два майори”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...